logo

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

این چای گیاهی شیرین، پر از طعم و عطر، در روزهای زمستانی شما را گرم می کند.دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : مواد لازم برای دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

۴ لیوان آب

۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای

۱/۴ پیمانه زنجبیل

۳ عددچای کیسه ای

۲ عددلیمو

۳ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.

آب لیمو ها را بگیرید.

آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند.

سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

نکات تکمیلی در مورد دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

 

منبع : نمناک









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :