logo

دستور پخت نان زرافه

دستور پخت نان زرافه

دستور پخت نان زرافه

برای دوستانی که از ما خواسته بودند تا برایشان صبحانه های متنوع پیشنهاد کنیم ما به آنها این نان را توصیه می کنیم که در کنار میز صبحانه داشته باشند چرا که هم جدید است و هم زیبا و هم متفاوت و به علاوه درست کردن و پختن آن به عنوان یک نان جدید خالی از لطف نیست تازه کلی هم مهیج است.

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : دستور پخت نان زرافه ای

مواد لازم:

لیوان شیر ولرم
۱ استکان شکر
۱ ق غ مایه خمیر
کمی وانیل
نوک قاشق کوچیک چای نمک
۶ ق غ غذاخوری کره آب شده
آرد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد

طرز تهیه:

البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگی خمیر بیش از حد آرد اضافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه

ابتدا خمیرمایه رو با نوک قاشق چای خوری نمک و شکر با ۱/۲ استکان آب ولرم روی سماور خاموش عمل می آوریم حتما باید خمیرمایه پف کند اگر نکرد تکرار کنید چون نان پفش به خمیرمایه بستگی دارد همه مواد رو مخلوط کرده سپس خمیرمایه عمل آمده را ریخته و آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خوب خمیر نرمی بدست آید بعد ۱/۳ از خمیر رو بر می داریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکائو با خیلی کم روغن در حدی که کاکائو مخلوط شود اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا کاکائو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکائویی یکدست بدست بیاد کاکائو تمایلیه اگر زیاد پر رنگ دوست دارید بیشتر کاکائو بریزید

حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم اندازه تقسیم می کنیم و خمیر کاکائویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم می کنیم و ۱ساعت استراحت می دهیم و بعد از طی اون زمان ۱ توپ سفید رو با وردنه باز می کنیم به صورت مستطیل با ارتفاع۵۵سانتی بعد ۱ توپ کاکائویی رو بر می داریم و با دست به صورت رل می کنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر را سفید می گذاریم و خمیر سفید رو دورش رل می کنیم و همه رو به همین ترتیب انجام می دهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکی یکی روی هم م گذاریم و روش کمی زرده و زعفران می زنیم و در فر از قبل گرم شده وطبقه آخر آبگرم گذاشته و درجه ۱۸۰سانتیگراد تا زمانی که طلایی بشود می گذاریم.

نوش جان و زندگی به کام

 

دستور پخت نان زرافه

 

منبع : آسمونی









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :