logo

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب طرز تهیه دو نوع این غذای لذیذ را آورده ایم.

 

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : میگو پلوی جنوبی

مواد مورد نیاز:

برنج (خیس شده): ۶ پیمانه

میگو (پاک شده): ۴۵۰ گرم

پیاز (ریز خردشده): ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۲۰۰ گرم

سیر (له شده): ۱ حبه

رب گوجه فرنگی: ۱ ق س

فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): ۱ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

پیازچه (خردشده): ۲ ساقه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

کره: ۲۰۰ گرم

روش پخت:

۱٫ برنج (از ۲ ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.

۲٫ پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک شود.

۳٫ بعد پوست گوجه فرنگی را بگیرید و نگینی خرد کنید.

۴٫ سپس آن را همراه با سیر به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.

۵٫ بعد رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

۶٫ میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.

۷٫ برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.

۵٫ تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو کرده، بعد خرد کنید.

۶٫ پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخته و سرو کنید.

 

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی
میگو پلو جنوبی با کشمش

مواد لازم:

میگو ۳۰۰ گرم

پیاز خردشده ۱ لیوان

برنج ۴ لیوان

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

کشمش ۹ قاشق غذاخوری

گرد لیمو به مقدار دلخواه

روغن کانولا ۴ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

۱-ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.

۲-در تابه‌ای بزرگ، پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.

۳-پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه، کشمش‌ها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.

۴-سیب زمینی ها را نگینی خرد و در ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آن‌ها بیفزایید.

۵-در مرحله دیگر، در قابلمه‌ای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیب‌زمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد. سپس بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده خوردن خواهد بود.

۶-قبل از ریختن سیب‌زمینی در میگوپلو حتماً آن‌ها را در کمی روغن تفت دهید. زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد.

 

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی

 

منبع : پرشین وی







کلیدواژه ها:


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :