نان زیتون یونانی را خوشمزه و فوق العاده درست کنید.
نان زیتون یونانی را خوشمزه و فوق العاده درست کنید.
“نان زیتون یونانی” از روغن زیتون و زیتون بدون هسته درست می شود که طرز تهیه این نان در آشپزخانه ما مهیا می باشد.
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : مواد لازم برای نان زیتون یونانی
آرد ۳۲۵ گرم
مایه خمیر ۶ گرم
نمک نصف قاشق مرباخوری
آب ولرم ۲۱۰ میلی لیتر
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
زیتون بدون هسته ۱۱۵ گرم
طرز تهیه نان زیتون یونانی
در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید.
خمیر را روی سطح تمیزی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
کاسه مناسبی را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی خمیر را پوشانده، در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
سپس خمیر را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و زیتون خرد شده را اضافه کرده و ورز دهید تا زیتون ها به خمیر بچسبند.
مجدداً روی خمیر را بپوشانید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را شکل داده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.
بر روی خمیر با چاقوی تیزی شکاف های عمیقی کشیده و آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
سپس با استفاده از برس روی آن تخم مرغ مالیده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلائی شود، قرار دهید تا بپزد. سپس روی پنجره ی سیمی قرار دهید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد نان زیتون یونانی
نان زیتون یونانی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
نان زیتون یونانی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
نان زیتون یونانی را خوشمزه و فوق العاده درست کنید.
منبع : نمناک