logo

پیشنهادی برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی

پیشنهادی برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی

پیشنهادی برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی

نحوه نگهداری مواد غذایی در سلامت آن بسیار تاثیر گذار است. نکاتی مهم درباره جلوگیری از فاسد شدن غذا را عنوان میکنیم . این نکات بسیار ساده و در عین حال مهم و کاربردی هستند.

 

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : نکاتی مهم و ضروری برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی

۱- همیشه در یخچال ۲ بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این ۲ نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.

۲- هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.

۳- همیشه برای خرد کردن سبزی و گوشت از ۲ تخته متفاوت استفاده کنید؛ به این ترتیب مانع از انتقال باکتری از گوشت به سبزی و برعکس می شوید.

۴- همیشه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نشود

۵-هنگام بسته بندی کردن مواد غذایی حتما دست های تان را بشویید. آلوده بودن دست ها موجب انتقال میکروب ها به مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود.

۶-بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.

 

 

پیشنهادی برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی

 

منبع : نمناک









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :