چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟
چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟
نحوه خشک کردن میوه بلوط و نکات مهم درباره آن . میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : نحوه خشک کردن میوه بلوط:
۱- میوه های بلوط را جمع و هر کدام را تک تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن ها را دور بریزید.
۲- فر را از قبل روشن و روی حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۳- میوه های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن ها را روی ورق مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
۴- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط ها ۲۰ دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط ها خارج شود.
۵- بلوط ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن ها صبر کنید.
نکته:
• بلوط ها یک تا سه ماه قابل نگه داری هستند.
• قبل از استفاده آن ها در غذا، از نبود لارو در بلوط ها مطمئن شوید.
چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟
منبع : نمناک