logo

چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟

چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟

چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟

نحوه خشک کردن میوه بلوط و نکات مهم درباره آن . میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : نحوه خشک کردن میوه بلوط:

۱- میوه های بلوط را جمع و هر کدام را تک تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن ها را دور بریزید.

۲- فر را از قبل روشن و روی حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۳- میوه های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن ها را روی ورق مخصوص شیرینی پزی بگذارید.

۴- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط ها ۲۰ دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط ها خارج شود.

۵- بلوط ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن ها صبر کنید.

نکته:

• بلوط ها یک تا سه ماه قابل نگه داری هستند.

• قبل از استفاده آن ها در غذا، از نبود لارو در بلوط ها مطمئن شوید.

 

چگونه میوه بلوط را خشک کنیم؟

 

منبع : نمناک









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :