طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
این چای گیاهی شیرین، پر از طعم و عطر، در روزهای زمستانی شما را گرم می کند.دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : مواد لازم برای دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
۴ لیوان آب
۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
۱/۴ پیمانه زنجبیل
۳ عددچای کیسه ای
۲ عددلیمو
۳ قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.
آب لیمو ها را بگیرید.
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند.
سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
نکات تکمیلی در مورد دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
منبع : نمناک