logo

آموزش و بازاریابی یکی از نیازهای اصلی صنایع‌دستی ایلام است

آموزش و بازاریابی یکی از نیازهای اصلی صنایع‌دستی ایلام است

آموزش و بازاریابی یکی از نیازهای اصلی صنایع‌دستی ایلام است

معاون اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام با بیان این‌که دولت به‌دنبال تنگ کردن عرصه بر فعالان صنایع‌دستی نیست، گفت: باید با تشکیل اتحادیه در راه آموزش فعالان این عرصه گام‌های جدیدی برداشت.

 

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : به گزارش ایسنا،«ایوب درویشی» در نشست بررسی مشکلات صنایع‌دستی و فرش استان ایلام، با تأکید بر این‌که برگزاری چنین جلساتی برای پیدا کردن راهکارهایی جهت برطرف کردن مشکلات و برای پیشرفت در این زمینه اظهار کرد: در موضوع فعالان بخش خصوصی دولت نیز کمک و نظارت و بازار را تنظیم وعرصه را تنگ نکند که مشکلاتی برای تولیدکننده پیش بیاید.

وی گفت: جهت پیشرفت کار باید به یک زبان مشترک برسیم که همه با هم مشکلات را رسیدگی کنیم اما اگر صرفاً زبان غیرتفاهمی وجود داشته باشد پیشرفت نمی‌کنیم و ثبت صنایع‌دستی، هنرها و رشته‌های مختلف از وظایف دستگاه‌هاست.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان این‌که ثبت غذا ثبت یک رشته فرهنگی است که دستگاه‌های تخصصی و مرتبط باید اقدام کنند، گفت: ثبت غذاها – لباس‌ها – فرش – گلیم – درختان – مشاغل سنتی و … باید در اولویت قرار گیرند تا مبادا برخی داشته‌های استان به اسم دیگران ثبت شود.

درویشی با تأکید بر این‌که کارگروه‌ها و کمیته‌ها باید فعال و به‌موقع تشکیل شوند و از فعالان بخش خصوصی به تعداد ۳ نفر به نمایندگی از هر رشته‌ای دعوت شود، تصریح کرد: همه دستگاه‌های مرتبط باید برای رونق چرخه تولید چاره‌اندیشی کنند.

وی ادامه داد: تشکیل اتحادیه‌ها از ترکیب چند تعاونی و تکیه بر آموزش حرفه و توجه به بازاریابی می‌توان به رونق تولید در این زمینه کمک کند.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام یادآور شد: ظرفیت‌های خوبی در زمینه‌های صنایع‌دستی در استان وجود دارد که باید برای رونق اشتغال‌زایی از آن بهره برد.

به گزارش ایسنا، «عبدالمالک شنبه‌زاده» مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان ایلام نیز تعداد رشته‌های فعال صنایع‌دستی را ۳۳ رشته، شمار صنعت‌گران دارای پروانه تولید انفرادی ۷۰۲۰ نفر، شمار رشته‌های احیاء شده صنایع‌دستی را شامل ۳ رشته حصیربافی، سیاه چادر بافی، چیت‌بافی اعلام کرد.

وی شمار کارگاه‌های تولیدی فعال دارای پروانه تولید را ۱۱۹ باب دانست و گفت: ۵ رشته گلیم، حصیر، جاجیم، نمد و سیاه چادر در فهرست آثار ملی کشور به نام استان ایلام ثبت شده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تعداد اتحادیه‌های صنایع‌دستی فعال را ۳ مورد برشمرد و افزود: ۵ رشته‌ی نمد، گیوه، گلیم، چیت‌ و سیاه چادر استانداردسازی شده‌اند و ۱۱ محصول شامل انواعی از گلیم، جاجیم، نمد، سه‌زله و جاشکلاتی خراطی دارای نشان ملی مرغوبیت کالا هستند.

شنبه‌زاده شمار کارگاه‌های دارای نشان گواهی کیفیت ۱۵ کارگاه اعلام کرد و گفت: ۲ بازارچه دائمی صنایع‌دستی در ایلام و ایوان هستند و یک بازارچه دائمی صنایع‌دستی(خصوصی) در شهرستان چرداول فعال است.

وی شمار نمایشگاه و بازارچه‌های موقت سال ۹۶ و ابتدای سال ۹۷ را ۳۱ نمایشگاه استانی و ۱ نمایشگاه منطقه ای اعلام کرد و گفت: ارزش صنایع‌دستی صادره شده از مرز مهران در سال ۹۶، ۱۰ میلیون و ۴۹ هزار ۸۸۱ دلار بوده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان ایلام تعداد افراد آموزش‌دیده در سال ۹۶ را۴۱۹ نفر و تعداد کارگاه‌های تولیدی معرفی شده برای تسهیلات در این سال را ۳۵ کارگاه اعلام کرد و گفت: تعداد افراد معرفی شده جهت تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته ۷۸۵ نفر بوده است

 

آموزش و بازاریابی یکی از نیازهای اصلی صنایع‌دستی ایلام است

 

منبع : ایسنا









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :