logo

دستور پخت رول کاراملی پای سیب

دستور پخت رول کاراملی پای سیب

دستور پخت رول کاراملی پای سیب

دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به کاربر القا می کنید که درست کردن یکبار آن حتما ارزشش را خواهد داشت.

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : مواد لازم برای خمیر پای سیب

آرد ۶ و نیم – ۷ فنجان

شکر ۲ ق غ

نمک ۱ ق غ

مخمر خشک فعال دانه ریز ۴۲ گرم

شیر ۲ فنجان

کره یک چهارم فنجان

تخم مرغ بزرگ ۲ عدد

مواد لازم برای مواد میانی

شکر قهوه ای نصف فنجان

شکر نصف فنجان

آرد ۲ ق غ

دارچین ۱ و نیم ق غ

کره تکه تکه شده نصف فنجان

سیب پوست کنده و خرد شده ۱ و نیم فنجان

مواد لازم برای سس کارامل

کره شور نصف فنجان

شکر قهوه ای ۱ فنجان

شربت ذرت یک چهارم فنجان

طرز تهیه رول های کاراملی پای سیب

۲ فنجان آرد ، شکر ، نمک و مخمر را با هم مخلوط نمایید.

شیر و کره را روی حرارت گرم کنید تا دمایشان به حدود ۱۰۰ درجه فارنهایت برسد . گرم شوند ولی دست را نسوزانند.

تخم مرغ را ب شیر اضافه کرده و سریع شروع به هم زدن کنید تا ۲ دقیقه . سپس این مخلوط را به ترکیب آرد اضافه نمایید.

بقیه ی آرد را ۱ فنجان – ۱ فنجان اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید .

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا حالت کشدار و الاستیک پیدا کند.

خمیر به دست آمده را گرد کنید و کاملا با روغن بپوشانید و در یک ظرف در بسته در محلی گرم تا یک ساعت یا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود ، استراحت بدهید .

برای مواد میانی

شکر ها ، آرد و دارچین را مخلوط نموده کره را به این ترکیب اضفه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که حالت خرده نان بگیرند . ترکیب را کناری بگذارید تا زمان پخت .

برای تهیه سس کارامل

کره ، شکر و شربت ذرت را در یک ماهیتابه روی شعله ی متوسط گذاشته و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و از روی حرارت بردارید.

یک قالب مستطیلی ۲۲ * ۳۲ سانتی یا یک قالب گرد ۲۲ سانتی را چرب کنید .

خمیر را به دو نیم تقسیم نمایید . و یک قسمت را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده با ورده به اندزه یک مستطیل ۱۵ * ۱۰ سانتی باز کنید .

نیمی از ترکیب دارچین را روی تمام سطح خمیر پاشیده و با نیمی از برش های نازک سیب بپوشانید و از قسمت بلند خمیر شروع به رول کردن نمایید.

میتوانید در انتها لبه ی خمیر را با کمی شیر به هم بچسبانید .

با یک چاقوی بسیار تیز رولی که درست کرده اید را به ۹ قسمت مساوی تقسیم نمایید و قطعات را از قسمت سطح برش داخل قالب بچینید .

در قالب مستطیلی۲۲ * ۳۲ سانتی ۱۲ رول و در قالب دایره ای ۲۲ سانتی ۹ رول جا میگیرد.

برای نیمه ی دیگر خمیر هم همین کار را انجام دهید .

روی قالب را پوشانده و بگذارید ۳۰ – ۴۵ دقیقه در محلی گرم استراحت کند تا حجم خمیرها تقریبا دو برابر شود.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس قالب ها را به مدت ۴۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته و قهوه ای رنگ شوند .

بعد از پخت کمی که از حرارت افتادند روی ظرفی که میخواهید سرو نمایید ، پای های رول شده را برگردانید و سس کارامل بدهید.

نکات تکمیلی در مورد رول کاراملی پای سیب

رول کاراملی پای سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۶ دقیقه میباشد .

رول کاراملی پای سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

 

دستور پخت رول کاراملی پای سیب

 

منبع : نمناک









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :