دستور پخت پنکیک ذرت
دستور پخت پنکیک ذرت
پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد طرز تهیه پنکیک ذرت را می توانید در ادامه مطالب مشاهده کنید
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
مواد لازم برای پنکیک ذرت
آرد سفید ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو سوم پیمانه
کنسرو ذرت ۱ عدد، ۲۰۰ گرمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگی برای سرو
طرز تهیه پنکیک ذرت
آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود.
نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.
پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک ذرت
پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
پنکیک ذرت را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
دستور پخت پنکیک ذرت
منبع : نمناک