logo

دستور پخت پنکیک ذرت

دستور پخت پنکیک ذرت

دستور پخت پنکیک ذرت

پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد طرز تهیه پنکیک ذرت را می توانید در ادامه مطالب مشاهده کنید

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد

مواد لازم برای پنکیک ذرت

آرد سفید ۱ پیمانه

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

شیر دو سوم پیمانه

کنسرو ذرت ۱ عدد، ۲۰۰ گرمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

چاتنی گوجه فرنگی برای سرو

طرز تهیه پنکیک ذرت

آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود.

نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.

روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.

پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد پنکیک ذرت

پنکیک ذرت جزو پیش غذا – گوناگون میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .

پنکیک ذرت را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

دستور پخت پنکیک ذرت

 

منبع : نمناک









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :