logo

دسر شیر و نارنگی مناسب مهمانی

دسر شیر و نارنگی مناسب مهمانی

دسر شیر و نارنگی مناسب مهمانی

این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.

 

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : دستور تهیه دسر شیر و نارنگی

* میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم دسر شیر و نارنگی :

آب نارنگی: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری

شکر: یک سوم پیمانه

نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم پودینگ:

آرد: ۲ قاشق سوپ خوری

نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری

شیر: ۲ پیمانه

شکر: یک دوم پیمانه

وانیل: یک قاشق چای خوری

کره: یک قاشق چای خوری

ماست یونانی: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه رویی:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت ۲ دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.

 

دسر شیر و نارنگی مناسب مهمانی

 

منبع : پرشین وی









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :