سوپ قارچ و جو یک پیش غذای خوشمزه
سوپ قارچ و جو یک پیش غذای خوشمزه
ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش :
جو پرک ۱ لیوان
قارچ خرد شده ۲ لیوان
هویج ۳ عدد
شیر ۲ لیوان
سیر ۳ حبه
سینه مرغ ۱عدد
خامه ۵ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
شوید.نمک.فلفل به مقدار لازم
ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ قارچ و جو
سوپ قارچ و جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
سوپ قارچ و جو را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
سوپ قارچ و جو یک پیش غذای خوشمزه
منبع : نمناک