logo

سوپ لبو یکی از بهترین پیش غذاهای شب یلدا

سوپ لبو یکی از بهترین پیش غذاهای شب یلدا

سوپ لبو یکی از بهترین پیش غذاهای شب یلدا

سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

 

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : طرز تهیه سوپ لبو
مواد مورد نیاز سوپ لبو :

پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم

سیر (له شده): ۲ حبه

لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم

سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم

هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم

تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم

آب مرغ: ۲ لیتر

نمک و فلفل سفید: به میزان لازم

خامه ترش: به میزان لازم

روغن نارگیل: ۳ ق س

روش پخت:

۱٫ پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.

۲٫ سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

۳٫ لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۴٫ آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.

۵٫ با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.

۶٫ در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.

۷٫ سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

 

سوپ لبو یکی از بهترین پیش غذاهای شب یلدا

 

منبع : پرشین وی







کلیدواژه ها:


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :