logo

سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر

سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر

سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر

سوپ لوبیای چشم بلبلی، غذایی گرم، خوشمزه، دلپذیر و رژیمی ست. که با هزینه کم مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین می نماید.
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش :

مواد لازم سوپ لوبیا چشم بلبلی

پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم

لوبیاچشم بلبلی ۳۰۰ گرم

جعفری خردشده ⅓ پیمانه

آب سرد ۱ لیتر

عصاره سبزیجات ۱ لیتر

کرفس ۲ ساقه

هویج ۲ عدد

پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ

سیر ۱ حبه بزرگ

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط ¼ قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم سوپ لوبیا چشم بلبلی

فلفل سیاه به میزان لازم

شکر مقدار کمی

طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی

لوبیای چشم بلبلی را در یک کاسه آب سرد بریزید و روی ظرف را بپوشانید. اجازه دهید به مدت ۱ شب در آب خیس بخورد. سپس با آب سرد آبکشی نمایید.
گوجه فرنگی را فیله کنید و بعد با میکسر کامل پوره کنید. سپس با آب، عصاره سبزیجات، رب و ادویه جات دلخواه در یک ظرف بزرگ بریزید.
هویج را پوست کنده و نگینی خرد کنید، ساقه و برگ کرفس و پیاز را نیز خرد کنید.
لوبیاها، هویج، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده، سیر له شده و شکر را اضافه نمایید. مواد را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تا غذا به مدت ۱٫۵ ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزد.
به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید. آن را در کاسه بریزید و با برگ های جعفری و روغن زیتون تزیین کنید.
غذا را سریع سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ لوبیا چشم بلبلی

سوپ لوبیا چشم بلبلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
سوپ لوبیا چشم بلبلی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

 

 

سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر

 

منبع : نمناک







کلیدواژه ها:


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :