سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر
سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر
سوپ لوبیای چشم بلبلی، غذایی گرم، خوشمزه، دلپذیر و رژیمی ست. که با هزینه کم مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین می نماید.
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش :
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
لوبیاچشم بلبلی ۳۰۰ گرم
جعفری خردشده ⅓ پیمانه
آب سرد ۱ لیتر
عصاره سبزیجات ۱ لیتر
کرفس ۲ ساقه
هویج ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط ¼ قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم سوپ لوبیا چشم بلبلی
فلفل سیاه به میزان لازم
شکر مقدار کمی
لوبیای چشم بلبلی را در یک کاسه آب سرد بریزید و روی ظرف را بپوشانید. اجازه دهید به مدت ۱ شب در آب خیس بخورد. سپس با آب سرد آبکشی نمایید.
گوجه فرنگی را فیله کنید و بعد با میکسر کامل پوره کنید. سپس با آب، عصاره سبزیجات، رب و ادویه جات دلخواه در یک ظرف بزرگ بریزید.
هویج را پوست کنده و نگینی خرد کنید، ساقه و برگ کرفس و پیاز را نیز خرد کنید.
لوبیاها، هویج، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده، سیر له شده و شکر را اضافه نمایید. مواد را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تا غذا به مدت ۱٫۵ ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزد.
به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید. آن را در کاسه بریزید و با برگ های جعفری و روغن زیتون تزیین کنید.
غذا را سریع سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ لوبیا چشم بلبلی
سوپ لوبیا چشم بلبلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
سوپ لوبیا چشم بلبلی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
سوپ لوبیا چشم بلبلی غذایی گرم و دلپذیر
منبع : نمناک