طرز تهیه اسموتی زردچوبه یک اسموتی ضد سرطان
طرز تهیه اسموتی زردچوبه یک اسموتی ضد سرطان
ماده اصلی در این اسموتی، زردچوبه است یک گیاه چند ساله علفی دارای ساقه های ریشه ای زیرزمینی از خانواده زنجبیل است. به عنوان ادویه اصلی در غذاهای هندی استفاده می شود. در پزشکی، به عنوان آنتی اکسیدان کاربرد دارد، ضد باکتری، ضد ویروس و خواص ضد سرطانی دارد.
خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : مواد لازم برای اسموتی زردچوبه
۱ لیوان شیر نارگیل
۱ عددموز
۱/۲ فنجان آناناس یا انبه
۱ قاشق غذا خوری روغن نارگیل
۱/۲ قاشق چای خوری زنجبیل
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چای خوری دانه چیا
طرز تهیه اسموتی زردچوبه
تمام مواد تشکیل دهنده را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود. قبل از غذا خوردن هر روز صبح از این اسموتی بنوشید. این اسموتی آنتی اکسیدان خوبی است که بدن را پر انرژی میکند.
نکات تکمیلی در مورد اسموتی زردچوبه
اسموتی زردچوبه جزو نوشیدنی – اسموتی و شیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
اسموتی زردچوبه را می توانید در وعده صبحانه – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه اسموتی زردچوبه یک اسموتی ضد سرطان
منبع : نمناک