logo

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

نگهداری از نان , نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد..

خانه فرش دستباف ایران – جهان فرش : نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است.تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می‌گردد.

آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر بهدست آمده را می‌پختند.معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می‌کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجیو تردی نان می‌شود).

اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و کپک می زند.

نگهداری اصولی نان

ـ اگر نان تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان‌های داغ راروی هم قرار داده اید.

– قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چرا کهباعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.

ـ هیچ چیز جای نان تازه را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکیاز دلایل افزایش ضایعات نان است.

– نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد.در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، ولی برخی خواص آناز بین می رود

 

ـ هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یکپارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهدبود.

ـ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف بهاصول نگهداری صحیح باشد.

ـ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر‌گذار است.

 

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

 

منبع : پرشین وی









دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت‌گذاری شده‌اند .

* نام :
* ایمیل :
وب سایت :